Aurora Madaula parla dels drets sexuals i reproductius de les dones a la Masia Freixa

La secretària segona del Parlament de Catalunya, Aurora Madaula, ha fet aquest dijous a la Masia Freixa una xerrada organitzada en el marc dels actes del 25-N organitzat per Junts per Terrassa.

La xerrada ‘L’abordatge de les violències masclistes’ s’ha  centrat en els drets sexuals i reproductius de les dones. Segons afirma Madaula existeix una onada reaccionària de l’extrema dreta que porta molts anys organitzant-se que vol retallar els drets sexuals.

Madaula, portaveu de Junts per Catalunya a la Comissió d’Igualtat i Feminismes i membre del Intergrup de Drets Sexuals i Reproductius creu que cal configurar una societat que reconegui els drets sexuals de les dones. També cal erradicar la violència institucional amb la qual es troben les dones quan es qüestiona la seva voluntat davant d’un avortament. Per canviar-ho, afirma Madaula, és fonamental tractar el tema des de la seva arrel. Madaula afegeix que s’ha d’anar a l’inici que és l’educació amb nens i nenes educats en la igualtat. Aquesta és l’única opció real, diu, per caminar cap a una societat on el masclisme no trobi un espai i es respectin en la seva totalitat els drets de les dones, els Drets Humans.

Aurora Madaula Xerrada 25n

Com cada any pel Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones la Comissió 8 de març i la Taula de Violència Masclista de Terrassa el partit organitza actes al costat de l’Ajuntament per aturar la normalització de la violència contra les dones.

[Fotos: Junts per Terrassa]​