Aurora Torrents pren possessió com a nova degana de la FOOT en substitució de Joan Gispets

Aurora Torrents és la nova degana de la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa. Substitueix Joan Gispets, que posa fi a vuit anys, dos mandats, al capdavant de la FOOT.

Doctora en Enginyeria Òptica, Llicenciada en Psicologia i fins ara vicedegana de la Facultat, Torrents encapçalava l’única candidatura a dirigir-la. A banda de continuar la implementació de nous plans d’estudis, la nova degana vol crear un campus de la visió a Terrassa, incrementar la mobilitat internacional d’alumnes i professors i posar en marxa la Clínica Universitària de la Visió a Barcelona.

La presa de possessió d’Anna Torrents com a nova degana de la FOOT s’ha celebrat en un acte distès i farcit d’humor amb regals inclosos al rector de la UPC i al nou vicerector.

Joan Gispets, nou vicerector de Política Universitària de la UPC

El ja exdegà, Joan Gispets, deixa enrere la seva etapa a la FOOT i fa el salt al consell de direcció de la Universitat Politècnica ocupant un càrrec de nova creació. Serà vicerector de Política Universitària i s’encarregarà de millorar el model docent de la UPC cap a l’excel·lència a partir d’experiències exitoses dels centres.

La UPC vol potenciar la formació sènior, amb l’objectiu a llarg termini d’equiparar el nombre d’alumnes d’estudis postuniversitaris amb el d’estudis universitaris de grau, màster i postgrau.

Gispets

Joan Gispets