Autobús gratuït fins a l’Hospital, un dels temes urgents de la tinent d’alcalde Lluïsa Melgares

La gratuïtat de l’autobús fins a l’Hospital és un compromís electoral de Tot x Terrassa. La mesura serà efectiva quan tècnicament sigui possible: una targeta especial controlarà els viatgers i caldrà garantir que els aparells actuals o uns de nous validin l’accés.

Sobre la municipalització de TMESA, l’equip de govern espera el resultat de l’informe que dictamini els costos per prendre aquesta decisió.

El Pla de Mandat recollirà aquestes i altres propostes del programa electoral dels dos partits que formen el nou govern municipal. Es farà públic abans del 26 de setembre. És el compromís de l’alcalde, Jordi Ballart. Melgares confirma també la voluntat expressada per Ballart: que la ciutat visqui en els propers quatre anys la segona gran transformació (tenint en compte que durant els Jocs Olímpics del 92 es va viure la primera).

La seguretat és també un tema important per a l’àrea de Territori i Sostenibilitat. Més agents cívics, que treballin per la prevenció i la convivència als barris; 40 nous agents de la Policia Municipal s’incorporaran al servei en els propers mesos (25 d’ells encara estan formant-se) i el compromís és que el pressupost del 2020 doni prioritat a noves incorporacions. Melgares també demana a la Generalitat que elevi la ràtio dels Mossos d’Esquadra que presten servei a Terrassa.