Autobusos gratuïts amb motiu del Dia europeu sense cotxes

Durant tot el dia d’avui els autobusos són gratuïts a Terrassa. La ciutat commemora el Dia sense cotxes, el 22 de setembre, i incentiva així l’ús del transport públic en detriment del vehicle privat més contaminant. Durant tot el matí el servei ha funcionat amb normalitat i els conductors repartien tiquets, per mantenir el control de passatgers i l’assegurança de l’usuari.

A falta de dades oficials, algunes línies ja han notat un lleuger augment de passatgers. Entre la majoria dels usuaris, tant els habituals com els esporàdics, la gratuïtat del bitllet els ha sorprès gratament. L’Ajuntament de Terrassa va acordar per unanimitat que durant el Dia sense cotxes d’aquest setembre no es pagués el bitllet de l’autobús.

Una mesura per fomentar una mobilitat més sostenible per la baixa contaminació que genera el transport públic. La gratuïtat de l’autobús d’aquest dijous culmina la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible que durant set dies ha fet servir el lema «Combina i mou-te», per al foment de la intermodalitat en el transport col·lectiu.

Bus GrtisBus Grtis 1

Bus Gratis 2Bus Gratis 3

Bus Gratuit 0