AVAN presenta el seu calendari més solidari i interactiu

L’Associació Vallès Amics de la Neurologia, l’AVAN, presenta el seu calendari solidari amb l’objectiu d’estar presents al màxim nombre de llars possibles. Es tracta d’un calendari emocional, segons l’entitat, on cada mes hi apareix la imatge il•lustrada d’un usuari d’AVAN. Amb la fotografia en blanc i negre i l’explosió de color que els surt de darrere, mostren el toc de color que cadascuna d’aquestes persones aporta a les vides de tots aquells que els envolten.

També és un calendari interactiu perquè al costat de cadascuna de les imatges dels protagonistes hi ha un codi QR que condueix a una llista de reproducció a YouTube on es pot conèixer la història de cadascú. A més, cada mes s’inclou un sorteig de la mà de dotze comerços solidaris que aquest any han volgut aportar el seu granet de sorra al projecte del Calendari Solidari. El dia 5 de cada mes sortirà un comunicat a Instagram i a la web d’AVAN amb el número guanyador, que tindrà 48 hores per posar-se en contacte amb l’entitat i tindrà tot el mes per passar a recollir el premi.

Amb aquesta iniciativa hi participen el RACC Terrassa, el Restaurant Rubión de Sabadell, Magda Bach Moda de Terrassa, el Bar cafeteria Manel de Rubí, La Llar del Llibre, a Sabadell, CP Projectes i La Botiga de la Piscina de Castellar del Vallès. També el Bar La Dama de Terrassa, la Perruqueria Inma Vazquez,a Matadepera, el Centre de benestar integral Lourdes Muñoz de Cerdanyola del Vallès, Vinalium de Matadepera, la Carnisseria Sanmartí 1850 de Sabadell i la Joieria Ambar de Sant Cugat del Vallès. Amb l’aportació de només 6€, l’Associació fa possible el suport assistencial i social a la gran família de l’entitat. La presentació del calendari es farà el pròxim dimecres dia 27 d’octubre a les sis de la tarda al pati de l’AVAN, al carrer Estrella, 110 de Sabadell.