Axioma Solucions millora la producció gràcies a un finançament sostenible de 800.000 euros

Axioma Solucions, empresa de Mútua de Terrassa de serveis de suport sanitari, augmenta la seva capacitat productiva gràcies a un acord de finançament amb el BBVA. Les necessitats productives derivades de la pandèmia han obligat a Axioma a replantejar-se el seu model de gestió que millorarà amb un finançament de 800.000 euros . L’emergència sanitària va posar a prova el seu model de gestió, el qual va haver de donar resposta als nous requeriments dels seus clients mitjançant la reorganització dels seus recursos.

En aquest procés s’ha transformat la producció amb una aposta per la renovació tecnológica i s’han adequat alguns espais. Amb el finançament sostenible de BBVA, els departaments de bugaderia i esterilització d’Axioma Solucions han pogut incorporar nova maquinària centrífuga així com millorar els mecanismes automàtics de plegat, assecat i envasat per donar sortida a la demanda exponencial de monos, pijames tècnics i bates quirúrgiques impermeables pels professionals sanitaris.

Actualment es processen 6.000 bates diàries i abans de la pandèmia se’n tractaven al voltant d’un miler. D’acord amb el model d’economia circular d’Axioma Solucions, els tres elements de protecció estan fabricats amb material sostenible i reutilitzable i el creixent interès i consciencia social envers l’esmentat model ha revertit en un increment del volum d’hospitals i centres sanitaris als quals presta servei. Durant la pandèmia, Axioma Solucions s’ha posicionat com un proveïdor de referència per a nombrosos centres i la seva activitat com a centre generador de solucions que ha sobrepassat amb escreix les exigències de MútuaTerrassa.

L’aposta per l’economia circular i la sostenibilitat és una necessitat del sector i l’adaptació productiva als nous processos i a la normativa vigent de protecció dels treballadors, és essencial per poder donar una resposta eficient, ràpida i de qualitat, tant a dins com a fora de l’entitat. Aquesta mateixa aposta per la sostenibilitat és la que forma part de l’eix estratègic de BBVA, que al seu dia a dia treballa per un futur sostenible. L’entitat, reconeguda com el millor banc d’inversió del món en finançament sostenible, continua avançant en el seu Compromís 2025 que projecta mobilitzar 100.000 milions d’euros en finances verdes, infraestructures sostenibles, emprenedoria social i inclusió financera fins al 2025. Al tancament del 2020, el banc ja ha mobilitzat més de 50.000 milions d’euros. El finançament concedit a Axioma Solucions és part d’aquest compromís.