Axioma Solucions participarà al Circular Economy Hotspot Catalonia 2021

L’empresa de Mútua Terrassa Axioma Solucions, especialitzada en la implantació de solucions integrals i serveis de suport sanitari, participa en el Circular Economy Hotspot Catalonia 2021, l’esdeveniment europeu líder en economia circular. Les jornades tindran lloc des d’avui fins al 18 de novembre a diferents emplaçaments de Catalunya. 

A l’acte hi participaran una desena d’organitzacions del Vallès Occidental, entre elles Axioma Solucions. El dimarts dia 16 el seu director, Ignasi Canal, donarà a conèixer les particularitats del seu model econòmic circular i exposarà un model propi d’integració de serveis. A més, enumerarà els avantatges d’aquest tipus d’economia, que beneficien als usuaris (aporta una millora de costos de gestió), al territori (disminueix la generació de residus) i a la pròpia entitat. 

El Circular Economy Hotspot Catalonia agrupa iniciatives locals capdavanteres que fomenten l’economia circular a Europa, un nou model que permet desplaçar els tradicionals productes d’un sol ús. Altres empreses terrassenques prendran part del congrés, com la companyia Hercal Diggers o el centre tecnològic Leitat