Aymà se’n va a Silicon Valley gràcies als premis Yuzz d’innovació

La biòtecnòloga Patricia Aymà guanya la Setena Trobada Nacional YUZZ entre més de 500 emprenedors del país, i s’emporta una setmana d’estada a Silicon Valley per realitzar i millorar el seu projecte. Els premis Yuzz Terrassa per la seva banda que valoren la innovació i l’empreneduria en els projectes, ha premiat a Noèlia Márquez pel seu projecte Kubic VR.

Aymà va competir entre més de 9.000 Yuzzers que han fet actes promocionals i de difusió per obtenir finançament. Els tres projectes amb major inversió van passar a la final que va guanyar la catalana pel seu projecte VEnvirotech Biotechnology. D’altra banda aquest dimarts Yuzz Terrassa entrega els premis als projectes més destacats i amb els quals s’emporten diversos reconeixements i la possibilitat de fer realitat el projecte.

En segon lloc ha quedat Sílvia Fernández i en tercer repeteix Patrícia Aymà. En l’acte d’entrega, a l’escola de negocis EUNCET, s’han destacat els valors i objectius que predominen en aquest certàmen. El projecte Santander Yuzz va arrencar el 2009 amb dos centres a Barcelona i Madrid com un viver tecnològic d’idees. Amb el patrocini del Banc Santander ja hi ha 52 centres per tot Espanya. Aquesta és la tercera vegada que Yuzz Terrassa queda finalista dels Yuzz day.