Aythami

Aythami es podria afegir al capítol de baixes del Terrassa FC i Jordi Cano, de nou, a l’agenda

La direcció esportiva del Terrassa FC segueix confeccionant la plantilla per a la propera temporada. Un jugador que es podria afegir en el capítol de baixes és Aythami Perera. El davanter canari ha fet una piulada al seu compte twitter que es podria interpretar com un comiat.

Aythami, que ha realitzat una molt bona temporada, té ofertes de clubs de superior categoria. Recordem que el canari ha estat, conjuntament amb Akito, el màxim realitzador de l’equip amb 9 gols. La direcció esportiva del Terrassa li ha ofert la renovació, però ja li està buscant substitut per si acaba marxant.

De moment hi ha confirmades les baixes de Sanku, Bruno, Albelda i els jugadors que van arribar cedits, el porter Juanvi i l’extrem Sergi Serrano. S’espera que la setmana vinent s’agilitzin les renovacions, començant per tancar l’acord amb el tècnic Jordi López i el defensa Víctor Morales.

Tenen contracte en vigor Diego Garzón, Akito, Mamau i Ortega, tot i que alguns d’ells es podrien afegir al capítol de baixes. Com a futuribles per a la temporada vinent sonen l’extrem David Jiménez (CE Europa), el lateral John Nesskens (Lleida Esportiu) i els davanters Álex Sánchez (SD Ejea) i Jordi Cano (SD Huesca “B”).

Aquest últim, que va rebutjar una oferta del Terrassa FC al mercat d’hivern, podria ser el primer reforç per a la propera temporada com apunten algunes fonts. Jordi Cano i el Terrassa FC han arribat a un principi d’acord, que es podria fer oficial en les properes hores.