Baixen els robatoris en habitatges amb la millora de la seguretat a Can Parellada

Can Parellada torna a la normalitat després d’experimentar un repunt en l’índex de robatoris en domicilis particulars. La policia investiga la possibilitat que al barri hi hagi actuat el mateix grup de delinqüents que fa unes setmanes actuava a Matadepera. L’estructura urbana del barri amb nombroses cases unifamiliars fa que els veïns hagin de prendre algunes mesures de seguretat diferent respecte als blocs de pisos.

Aquest dimecres Mossos d’Esquadra juntament amb la policia municipal han fet una xerrada sobre les mesures d’autoprotecció que es poden prendre en cas de robatoris al domicili. A banda de la instal•lació d’alarmes i posar reixes i baldes a les portes i accessos principals, els agents recorden que els jardins han d’estar lliures d’elements que es puguin desplaçar i no facilitar així l’accés dels lladres per les finestres.

Els agents també han recomanat fixar-se amb el tipus de publicitat que arriba a les bústies perquè de vegades són una font d’informació per als delinqüents sobre l’habitatge que volen assaltar. Els veïns de Can Parellada van reclamar als cossos policials una xerrada sobre seguretat, per la sensació de vulnerabilitat creada arran d’un repunt dels assalts a habitatges de la zona. Una trobada que recentment també s’han fet als barris de Xúquer i a Can Palet.