Ballabriga deixa un llegat de rècord al CP San Cristóbal

La temporada 2015-2016 el CP San Cristóbal assolia l’ascens a la Primera Catalana amb Quique Castro a la banqueta. El tècnic no va continuar i començava llavors l’era Oliver Ballabriga al club de Ca n’Anglada, una etapa exitosa al llarg d’aquests poc més de sis anys.

Presentació Ballabriga 2016 17

Ballabriga amb Miguel Ángel Moreno, el dia de la seva presentació

Després d’un primer assegurant la categoria, en la seva segona temporada el tècnic rubinenc assoleix l’ascens a la Tercera Divisió. Feia 30 anys que el San Cristóbal no tornava a aquesta categoria i la cirereta es completa també amb el títol de Primera i el del Campionat de Catalunya Amateur.

Plantilla San Cristóbal Recepció Campionat Catalunya Amateur

L’Ajuntament va fer una recepció al club parroquial per l’ascens i el títol del Campionat de Catalunya Amateur

Durant aquests cinc anys en la categoria de bronze, el San Cristóbal passa de lluitar per la permanència a bregar per l’ascens amb els clubs amb major pressupost. Després de quedar-se a un pas del play-off la temporada 2020-2021, la 2021-2022 sí el disputa, quedant eliminat en les semifinals del play-off d’ascens a Segona Federació que van tenir lloc a Rubí contra el Girona “B”.

Play Off Ascens San Cristóbal Girona B

El San Cristóbal va quedar eliminat en les semifinals del play-off a Segona Federació davant el Girona “B”

 

La present campanya comença amb els dubtes de la continuïtat de Ballabriga, que rep a l’estiu una oferta per entrenar al Peralada. Però finalment es queda a Ca n’Anglada i el San Cristóbal comença molt endollat. Ja deixa ben clar durant la pretemporada que l’objectiu era lluitar de nou per l’ascens. El quadre de Ballabriga es classifica per a les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta, deixant fora a equips de superior categoria com Terrassa FC, Prat i Barça Atlètic.

San Cristóbal Barça Atlètic

El San Cristóbal va eliminar el Barça Atlètic de la Copa Catalunya Absoluta

I a la lliga, després de l’empat al Narcís Sala, els parroquials ocupen la quarta posició, de nou en llocs de play-off. Li toca a Dani Andreu el repte de seguir motivant a la plantilla per mantenir o superar aquest llistó.