Ballada multitudinària en homenatge a Lluís Puig i Josep Rull, a més dels altres membres del Govern a l’exili i empresonats

Diumenge el grup Treure Ball de Terrassa ha organitzat una ballada popular a la Masia Freixa solidària amb el conseller de cultura Lluís Puig, exiliat a Brussel·les, i Josep Rull, empresonat, a més dels altres consellers empresonats i a l’exili. Ho han fet com un acte més del 30è aniversari de Treure Ball, que justament va ser fundada per Lluís Puig i conjuntament amb altres entitats de cultura popular i independentistes de Terrassa.

A les 7 de la tarda s’ha llegit el manifest de Ballem per ser lliures, impulsat per diverses entitats de la dansa catalana i esbarts dansaires, i després s’ha ballat l’Estaera multitudinàriament però entonant la paraula “llibertat” en el moment de fer els molinets. Una iniciativa que ha tingut molt bon resultat i que ha omplert la EL Parc de Sant Jordi. A part de l’Estapera s’han ballat altres danses populars i s’hi han afegit des dels més grans als més petits.

A l’acte també hi han participat Bastoners de Terrassa, Ball de Pastorets, Ministrils del Raval, Ball de Gitanes i Ball de Serrallonga.