Ballart avança al ple que el conseller Balcells vindrà a Terrassa a explicar novetats i millores sanitàries

Els grups municipals de Ciutadans i el PSC han portat al ple de gener una proposta per reclamar una millor atenció sanitària a Terrassa.

Encoratjats per la manifestació del passat dia 14, els dos partits han demanat una reunió urgent amb el president del CST, August Sáenz i l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, com a representant del consell de govern de l’ens, per conèixer les llistes d’espera, la saturació de les urgències, les condicions laborals de la plantilla i la situació financera.

L’oposició denuncia que aquesta reunió es demanava des de novembre del 2022 i que fins ara no ha estat agendada. L’equip de govern ha argumentat que no feia falta presentar una proposta per fer aquesta petició i que la trobada s’ha fixat pel 3 de febrer a les 12 del migdia.

PSC i Ciutadans també han demanat a l’alcalde que els informi de la reunió que va mantenir, la setmana passada, amb el conseller de Salut, Manel Balcells.

Ballart ha explicat que va recollir el clam de les entitats després de la manifestació i va traslladar al conseller les seves peticions. El conseller li va demanar que no ho expliqués fins que facin una declaració conjunta.

La moció ha estat rebutjada.