Ballart demana ajuda “vingui d’on vingui” per fer front a la Covid-19

A través de les seves xarxes socials l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha demanat ajuda “vingui d’on vingui”, en paraules seves. Assegura que s’ha demanat el suport tant a la institucions com a entitats i associacions,  i la resposta, segons afirma, ha sigut més positiva per part de les segones que de les primeres. El que vol aconseguir és el que la ciutadania de Terrassa necessita en aquest moment d’extrema complexitat. L’alcalde afirma que no és moment de partidismes ni d’enfrontaments.

Ha defensat la feina feta pels professionals del consistori, de totes les seves àrees, destacant les tasques de desinfecció, tot i que reclama amb urgència la neteja en profunditat de les residències,  ja que atenen al col·lectiu més vulnerable pel coronavirus, i on la situació afirma ser molt crítica. No descarta la intervenció de l’UME.

Ballart també remarca l’activació de tots els serveis per donar resposta a la situació d’emergència, i la coordinació dels serveis municipals  amb voluntariat, així com amb respostes espontànies per part d’empreses i ciutadania.

L’alcalde afirma que la resposta de  l’Ajuntament ha estat ràpida i constant, 24 hores 7 dia de la setmana.

Aquí teniu el tuit en què Jordi Ballart ha compartit les seves reflexions: