Ballart: “Em sento més còmode ara que quan era alcalde pel PSC”

Jordi Ballart ja ha complert més de 100 dies com a alcalde de Terrassa des que va ser escollit pel ple municipal el passat 15 de juny. És la segona etapa de Ballart com batlle de la ciutat, després dels dos anys d’alcalde socialista entre el 2015 i el 2017. Ara, al capdavant d’un partit local com Tot x Terrassa diu sentir-se més còmode i que això li obre més portes.

Ballart governa amb el suport d’ERC. Des del principi es va acordar que, en temes nacionals cada partit aniria per la seva banda i que, en el cas de Tot x Terrassa, els seus regidors tindrien llibertat de vot. Ja va quedar clar en la proposta de resolució que demanava la col•locació d’una pancarta a la façana de l’ajuntament demanant la llibertat dels presos independentistes i que finalment no va ser aprovada. A les portes de la sentència del procés, però, Ballart diu que el govern municipal es posicionarà en aquesta qüestió.

En els 100 primers dies de govern Ballart destaca que ja s’han acomplert alguns dels compromisos electorals: la recuperació de la policia de barri i la creació de les regidories de Rieres i Benestar Animal.