Ballart es presenta com el candidat ‘independent’ i ‘de proximitat’

Amb l’ovació i els apluadiments de l’auditori de la Factoria Cultural ple de gom a gom, ha aparegut Jordi Ballart en l’acte de presentació de la seva candidatura al capdavant de Tot per Terrassa.

candidatura Jordi Ballart 7

Acompanyat de la plana major del partit i de militants i simpatitzants, Ballart ha donat el tret de sortida a la cursa per les municipals. Ho ha fet amb un acte polític, però també cultural: hi han actuat les cantants Atenea Carter i Gemma Humet i la ballarina Rocío Merino. També ha tingut el suport de diverses personalitats de la ciutat, tant en vídeo com dalt l’escenari.

candidatura Jordi Ballart 8

En el seu torn, el candidat de Tot per Terrassa, ha pronunciat un llarg discurs d’una hora en el que ha repassat l’acció del govern municipal, que ha estat marcat primer per la pandèmia i, després, per la crisi energètica. Ballart ha reiterat, un cop més, la independència del seu partit i ha apel·lat a la ‘política de proximitat’. També ha criticat una anomenada ‘campanya de desprestigi’ i ha dit que ‘l’èxit de Tot per Terrassa’ es fonamenta en la representació de la diversitat de la ciutat.

candidatura Jordi Ballart 5

Ballart ha acabat la seva intervenció demanant als militants i simpatitzant que formin part del procés participatiu per a elaborar el programa electoral de Tot per Terrassa.