jordi ballart 2015

Ballart presidirà els pròxims anys la xarxa Innpulso d’innovació

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, presidirà els pròxims anys la Red Innpulso, de la xarxa de Ciutats espanyoles de la Ciència i la Innovació. Junt amb l’alcalde d’Ermua, Carlos Totorika, Ballart ha estat escollit per haver sigut la candidatura més votada en el Plenari de la Xarxa celebrada aquest dimecres a Móstoles.

A la votació, la candidatura conjunta de Terrassa i Ermua ha obtingut 38 vots mentre que la de Càceres n’ha obtingut set i Granada només un suport.Ballart ha agraït la confiança de la xarxa en la ciutat i ha destacat el suport a diferents projectes de la Red Innpulso per esdevenir un referent en matèria d’innovació.

L’alcalde ha afegit que cal continuar treballant junt amb Ermua i la xarxa, per potenciar, fomentar i promocionar la Innovació com a servei públic i eix fonamental per a una societat més justa. Terrassa i Ermua prenen el relleu a Barakaldo i Móstoles que copresideixen Innpulso des del 2014. La xarxa Innpulso està formada per ciutats que disposen del distintiu de Ciutat de la Ciència i la Innovació que atorga el Ministeri d’Economia i que Terrassa va aconseguir el 2010.