Ballart, Rambla i Duque, caps de l’estructura interna de Tot per Terrassa

Tot per Terrassa va explicar dimarts, en una assemblea pública i oberta al Casal Cívic Terrassa a La Maurina, com s’organitzarà internament a partir d’ara. La formació tindrà un comitè executiu permanent que serà l’encarregat del dia a dia.

Els màxims responsables seran el president, Jordi Ballart; la vicepresidenta, Maruja Rambla; el secretari general, Noel Duque, i el tresorer, Xavier Cardona. A més, comptarà amb 7 secretariats, formats per diferents equips de persones, que es distribueixen en les següents àrees: política municipal, política supramunicipal, coneixement i comunicació i imatge, així com territori, mobilització, militància i voluntariat; actes i logística i missatge i relat.

Tot per Terrassa també ha creat un comitè executiu on tindran presència especialistes en diferents matèries com igualtat, gent gran, seguretat ciutadana, benestar animal, salut i ciutat universitària, entre d’altres. També hi haurà representació dels 7 districtes de la ciutat.

A més, hi haurà dos òrgans que controlaran l’activitat del partit: el comitè de garanties estatutàries i la comissió de control financer.