Bany de masses per a l’Atlètic Terrassa en un Raval ple per celebrar el doblet

El Raval de Montserrat s’ha tenyit de groc i negre aquest dimarts a la tarda. Com no es veia des de feia molts anys, la primera plantilla de l’Atlètic Terrassa s’ha donat un bany de masses davant de socis i aficionats per festejar la Lliga i la Copa del Rei aconseguides aquesta temporada.

El club de Can Salas havia fet una crida i el soci ha respost amb escreix. Centenars de nois i noies del planter, familiars i simpatitzants han rebut l’staff tècnic i els jugadors davant de l’Ajuntament. La comitiva primer ha pujat fins al Saló de Plens per fer l’acte institucional amb l’alcalde, Jordi Ballart, i membres de diferents grups municipals. Tampoc han faltat a la cita el president de la Federació Catalana de Hockey, Xavi Adell, i el president de Hockey per Terrassa, Francesc Salvatella.

Però faltava encara la segona part de les celebracions. Per petició expressa d’un membre del cos tècnic, la plantilla ha demanat a les autoritats sortir al balcó per festejar el tretzè doblet de la història de l’entitat. I així ha estat. S’ha desplegat una bandera gegant, molt aplaudida des del Raval, després Minyons de Terrassa ha aixecat un pilar de 4 i per acabar l’alcalde ha rebut una samarreta personalitzada amb el número 22, les lligues aconseguides fins ara per l’Atlètic.

En el torn de parlaments, referències als èxits aconseguits i els que vindran. La festa ha seguit amb càntics des del balcó de l’Ajuntament i el Raval. Els jugadors han baixat posteriorment per celebrar-ho amb els més petits, que no han volgut perdre l’oportunitat de tocar uns trofeus que podrien aconseguir d’aquí uns anys.

Recepció Atlètic Doblet Lliga

Recepció institucional de les autoritats a la primera plantilla de l’Atlètic Terrassa (Font imatge: Rafel Casanova)

Celebracions Atlètic Doblet 9

L’Atlètic ha obsequiat Jordi Ballart amb una samarreta personalitzada, que no ha dubtat en posar-se davant dels càntics de la gent

Celebracions Atlètic Doblet 8

Minyons de Terrassa ha aixecat un pilar de 4 al Raval de Montserrat

Celebracions Atlètic Doblet 12

El planter de l’Atlètic s’ha fet la foto amb el doblet aconseguit aquesta temporada