Banyoles, propera parada per a un CP San Cristóbal que busca el primer triomf lluny de Ca n’Anglada

La victòria contra el Sant Andreu ha reactivat un San Cristóbal molt necessitat de punts. I és que la plantilla parroquial ha agafat confiança per afrontar amb optimisme els propers compromisos. El següent serà diumenge al camp del Banyoles, equip que acaba de pujar a Tercera i que es presumeix un rival directe a final de temporada.

Els del Pla de l’Estany, però, estan fent un bon inici de lliga. Tot i que venen de perdre per 1 a 0 al camp del Peralada, ocupen una tranquil•litzadora dotzena posició, lluny de les places de descens. Sumen quatre punts més que els parroquials i presenten una de les millors defenses de la competició, amb només tretze gols encaixats. Tot i aquests números, tant jugadors com staff tècnic del San Cristóbal confien en aconseguir el primer triomf lluny de Ca n’Anglada.

A més de Juanpi, pràcticament recuperat de la seva lesió, l’altra absència per viatjar a Banyoles serà el davanter Ruy Gama, que ha de complir un partit de sanció per acumulació de targetes. Marc Oltra Saez serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que arrencarà a dos quarts de cinc de la tarda i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.