Barri Futur celebra les primeres jornades de cultura comunitària a partir del treball en xarxa

Al juny va néixer a Terrassa Barri Futur amb el principal objectiu de potenciar l’economia social i solidària amb el treball en xarxa de les entitats associatives i veïnals de la ciutat. Barri Futur és una de les 22 comunalitats urbanes que hi ha a Catalunya, totes amb el suport del Departament d’Empresa i Treball, que han estat creades per fomentar un model socioeconòmic pensat per les persones i el treball cooperatiu.

Barri Futur celebra aquest divendres a la tarda i dissabte tot el dia la seva primera gran iniciativa: unes jornades de cultura comunitària. Se centraran en quatre taules rodones que tractaran diversos temes: equipaments comunitaris, esdeveniments socioculturals, treballadores culturals i les xarxes d’espais i cultura comunitària. Els quatre debats es faran a l’Ateneu Candela mentre que el dinar de dissabte es farà a La Tafanera i la cloenda a la Casa de la Música. Més d’un centenar d’entitats han estat convidades a participar-hi.

La comunalitat urbana Barri Futur la formen vuit entitats: Adhoc, Ateneu Candela, Communia, La Natural Coopmunicació, La Terrassenca, Llibreria Synusia, L’Egarenca i Prodis.