Barris Futurs presenta el seu projecte socioeconòmic a la ciutat

Barris Futurs, comunalitat urbana de Terrassa, ha presentat aquest dimecres a la tarda el seu projecte a la ciutat en un acte que s’ha fet al Vapor Cortès.

Amb ja 2 anys de recorregut als barris del Centre Nord, Torrent d’en Pere Parres, Sant Pere i Antic Poble de Sant Pere sota el nom de Barri Futur, aquesta segona convocatòria, Barris Futurs amplia la mirada i espai d’actuació a tota la ciutat seguint la seva finalitat de projectar els barris de Terrassa des d’una perspectiva ecològica, habitable, socialment justa i culturalment enriquida.

En aquest sentit ha dut a terme la seva primera Assemblea General. En ella s’han presentat els objectius del projecte i els reptes que es planteja. També ha encoratjat a la ciutadania a participar de les iniciatives existents i a implicar-se en els barris en la mesura que puguin.

Aquests projectes tenen com a prioritat reforçar el teixit veïnal i comunitari, contribuir a la salut de l’entorn mitjançant pràctiques sostenibles, enfortir la riquesa cultural dels barris i promoure una economia social i solidària que impulsi el desenvolupament de l’economia local i de proximitat.