Bars i restaurants ja poden obrir l’interior dels locals

Bars i restaurants comencen aquest dilluns la fase 2 amb la possibilitat, ara sí, d’obrir, a banda de les terrasses, l’interior dels locals. Ho poden fer, però, amb restriccions: amb el 40% de l’aforament com a màxim i sense clients a les barres, tots han d’estar asseguts. Des del Gremi d’Hostaleria de Terrassa i Comarca confien que això ajudi a descongestionar unes terrasses que, aquest dues últimes setmanes, han estat plenes dia sí dia també.

A l’interior dels locals les mesures de prevenció hauran de seguir sent les mateixes que a fora les terrasses: desinfecció de taula i cadires després que hi passi un client.

Els restauradors continuen apel·lant al sentit comú i a la responsabilitat del clients alhora d’ajudar a mantenir les mesures de seguretat.

El Gremi de Terrassa i Comarca considera que la fase 2 permetrà que reobrin molts bars i restaurants que encara no ho han pogut fer per la impossibilitat de disposar d’una terrassa.