Bars i restaurants preparen les terrasses per a la fase 1 mentre comencen a pensar en la fase 2

Després de més de dos mesos inactives, la reactivació de les terrasses amb l’aforament limitat a la meitat ha requerit una planificació per part de bars i restaurants. Del mig miler de terrasses registrades a la ciutat, gairebé una cinquena part s’han acollit a la mesura de flexibilització activada per l’Ajuntament que els permet ampliar l’espai per garantir la distància de seguretat entre taules, sense poder afegir-ne més a les que ja tenien.

És per això que aquest cap de setmana s’han pogut veure ja molts bars i restaurants fent els últims preparatius per aquesta fase 1, i fins i tot preveient també l’entrada a la fase 2, que és quan es podrà obrir l’interior dels locals. L’experiència d’anar a una terrassa serà encara molt diferent al que estàvem acostumats, amb la higiene com a màxima prioritat i algunes innovacions com són les cartes d’un sol ús.

Una altra de les mesures municipals de suport als establiments de restauració de la ciutat és que tothom quedarà exempt de pagar la taxa de les terrasses corresponent a l’any 2020.