Vermut I Poesia Bastim Viladecavalls

Bastim presenta el primer certamen de “Poesia revolucionària”

L’Associació d’Arts Escèniques Bastim Viladecavalls presenta una nova iniciativa cultural per reactivar el teixit artístic de Viladecavalls i comarca.

L’entitat va ser creada l’any 2008 amb l’objectiu principal de lluitar per assolir un espai de creació i exposicions a Viladecavalls.

Bastim estrena aquest dissabte a les 18.30 una nova disciplina artística a la sala Vila d’Arts, ubicada al camí de can Boada de les Parentes 56 (davant del supermercat Condis), espai gestionat per l’entitat amb col·laboració de l’Ajuntament de Viladecavalls. Es tracta del primer certamen de poesia revolucionària a càrrec dels rapsodes Jordi Torres de l’associació de poetes de Terrassa, José Luis Cañadas del grup de ràdio teatre de Terrassa i Jordi Dueso cofundador i membre de l’associació Bastim.

La idea principal és que la poesia sigui revolucionària, des de qualsevol àmbit que pot ser des del propi cultural, drets humans, temes socials o fins i tot mediambientals. En aquesta primera entrega poètica es podrà gaudir de poemes de Jack Kerouac, Philip Larkin, Pere Quart, Octavio Paz, Rosa Vermelha… Els assistents podran gaudir del recital poètic, tot degustant el vermut artesanal gentilesa de La egarenca.

Per poder participar com a espectador de la Poesia revolucionària i tastet de vermut, els assistents s’han de fer socis de l’associació Bastim. Una petita col·laboració de 5 euros per ajudar que l’entitat segueixi creant i programant activitats culturals. El mateix dia de l’esdeveniment les persones es podran fer sòcies.