Bayona es quedarà a presentar la sessió de la nit després del “sold out” per al col·loqui de la tarda

Gran resposta del púbic terrassenc davant l’atractiva proposta que el Cinema Catalunya anunciava aquest dimarts. La sala del carrer Sant Pere s’ha quedat petita per acollir aquest dissabte a les 6h de la tarda una sessió especial de La sociedad de la nieve, amb un col·loqui posterior que comptarà amb la presència del director del film, Juan Antonio Bayona. Els tiquets sortien a la venda cap a les 6h de la tarda i aquest matí ja s’ha hagut de penjar el cartell de “sold out”. Un total de 350 entrades han estat adquirides per internet en qüestió d’hores, fet que garanteix un ple absolut a la sala gran d’aquest històric equipament municipal.

Davant d’aquest gran èxit, el Cinema Catalunya ha anunciat una segona proposta per gaudir de la pel·lícula de Bayona en una sessió que comptarà amb un element també atractiu. I és que tots aquells espectadors que assisteixin al passi de les 21.30h, gaudiran d’una presentació del film a càrrec del cineasta català. Les entrades per aquesta segona sessió especial ja estan a la venda i es poden adquirir tant al web de cinemacatalunya.cat com a la taquilla del carrer Sant Pere en horari d’obertura del cinema.

Des del Cinema Catalunya recorden a tots els assistents que les entrades no són numerades i, per tant, és recomanable assistir a la sala amb antelació. Aquells espectadors que assisteixin a la sessió de les 6h de la tarda, podran començar a entrar a la Sala 1 a partir de les 5h; és a dir, una hora abans de l’inici de la projecció.