BBVA i Fupar renoven el projecte solidari “Targeta Fupar”

BBVA i Fupar han posat en marxa la campanya “Amb tu, avancem” per promoure la contractació i la renovació de la Visa Fupar per cinquè any consecutiu. Aquesta targeta ajuda a impulsar projectes sociolaborals de Fupar destinats a persones amb discapacitat intel·lectual i en risc d’exclusió social, ja que per cada compra que es faci BBVA dona un percentatge de l’import a la fundació, sense cap cost pel client.

Carles Soteras, director de zona de BBVA a Terrassa i Josep Ribera, director i gerent de la Fundació Fupar, han assistit avui a l’acte de formalització. Josep Ribera ha remarcat que “des dels orígens de la Fundació Antiga Caixa Terrassa, de la qual Fupar forma part, BBVA ha donat suport a nombrosos projectes socials i culturals, donant continuïtat a l’assoliment dels fins fundacionals”.

A partir de l’ús que van fer els usuaris de la targeta durant l’any 2018, BBVA va entregar al voltant de 8.500€ a Fupar. Aquests recursos van destinar-se principalment a projectes de formació i d’inserció laboral.

Amb aquest projecte BBVA ofereix el servei de pagament a dèbit o crèdit, sempre amb un component social. L’usuari de la targeta pot vincular-la al seu compte de BBVA, i ofereix avantatges com el pagament a terminis o la lliure elecció del dia de pagament mensual.