Bèlgica, obstacle de les RedSticks als vuitens de final del Campionat del Món

La selecció espanyola femenina d’hoquei herba, amb cinc egarenques a les seves files, va tancar amb derrota la fase de grups al Campionat del Món de Londres, després de perdre dissabte per 1 a 3 amb Alemanya. Amb aquest resultat, l’equip d’Adrian Lock acaba tercer.

Anne Schröder avançava les germàniques de penal córner als cinc minuts, però les RedSticks empatarien en el segon quart també de penal. María López s’encarregaria de llençar-lo, la bola agafa alçada després de tocar en el peu d’una defensora i Xantal Giné, més ràpida que les alemanyes, l’envia al fons de la porteria. Al descans s’arribava amb l’empat a 1.

Alemanya, però, s’encarregaria en el tercer quart d’encarrilar el partit i classificar-se directament per als quarts de final com a primera de grup. Selin Oruz, primer, i Viktoria Huse, de penal, van situar un 1 a 3 que ja seria irremuntable.

L’equip espanyol jugarà aquest dilluns, a les 7 de la tarda contra Bèlgica, segona del grup “D”, l’eliminatòria de vuitens de final. Els altres aparellaments són Argentina-Nova Zelanda, Itàlia-Índia i Anglaterra-Corea.