Bèlgica serà el primer rival per als Redsticks en l’estrena de la FIH Pro League

Bèlgica serà el primer rival per als Redsticks en la Pro League, la nova competició a nivell mundial instaurada per la Federació Internacional de Hockey. El combinat espanyol masculí, amb representació egarenca a les seves files, debutarà el 19 de gener, a Beteró, València, disputant novament un clàssic de l’hoquei europeu contra l’equip belga.

La pista blava valenciana acollirà també els partits que els Redsticks disputin entre gener i juny contra Anglaterra, Països Baixos, Alemanya i Paquistan. En canvi, seran les instal·lacions del Club de Campo, a Madrid, on Espanya competirà contra Austràlia, Nova Zelanda i Argentina. L’equip de Frederic Soyez viatjarà durant els sis mesos de competició a Sidney, Auckland, Rosario, Amsterdam, Londres, Möenchengladbach i Glasgow.

La FIH Pro League ha programat més de 150 partits arreu del món. Nou equips femenins i nou de masculins competiran pel títol a partir de gener de 2019, jugant vuit partits a casa i vuit com a visitant durant el primer semestre de l’any. Els quatre millors equips competiran per determinar el guanyador en una gran final que es disputarà a finals de juny

Pel que fa a l’equip femení, les Redsticks han quedat com a primer equip reserva de la nova competició internacional.