Belight Barcelona, llums de disseny que triomfen a les xarxes socials

De director de màrqueting d’una empresa de telecomunicacions a Barcelona a fundador d’una empresa que dissenya llums de decoració d’estil nòrdic a Terrassa. Aquesta és l’evolució que ha fet en Josep Riera en menys d’un any.

Conscient que necessitava un canvi, va apostar per dur a terme aquells projectes que feia anys que tenia pendents. Posar un restaurant era una primera idea però l’atzar va acabar portant-lo a vendre llums de disseny fets a mà i amb un toc vintage, senzills i a un preu assequible.

En tan sols cinc mesos de vida ja ha aconseguit més de 12.000 seguidors a Instagram, sobretot dones de 25 a 35 anys. I és que les xarxes socials han estat clau en el creixement de Belight Barcelona, que ven exclusivament online. En el segon més de vida van pujar les vendes un 250% i cada vegada arriba a més països.

Amb una inversió inicial de 15.000€, si es manté el ritme aconseguit fins ara i potencia la capacitat d’expansió internacional, Josep Riera espera tancar l’any amb uns ingressos d’entre 50 i 60.000€.