Benvinguda als participants de la sisena edició del programa KauTic40

El regidor d’Universitat i Innovació, Adrián Sánchez, ha rebut aquest matí als participants de la sisena edició del programa KauTic40 2019, acompanyat de la directora de Projectes Estratègics del Leitat, Meritxell de la Varga.

L’acte ha comptat amb les xerrades: “Experiència a KauTic40 2018, V Edició”, a càrrec del promotor del projecte SoniSolutions, Joan Ribal; “Innovació i noves formes de negoci”, per part de la directora de Projectes Estratègics del Leitat, Meritxell de la Varga; i finalment, amb la presentació del Programa de Formació i Mentoring KauTic40 2019, a càrrec de la responsable de Serveis als Estudiants i Alumnes de l’EUNCET Business School, Marta Roma. L’encarregat de dinamitzar la cloenda de l’acte ha estat el regidor d’Universitat i Innovació.

Cal tenir present, que KauTic40 és un programa d’incubació per a projectes a punt de constituir-se o empreses de recent creació dins l’àmbit de les tecnologies i les TIC, basat en el mentoratge individualitzat i allotjament, durant 9 mesos, de maig a febrer de 2019.