Berta Bonastre 2

Berta Bonastre, directora de la Copa del Món FIH Femenina Terrassa 2022

La Federació Espanyola de Hockey (RFEH) ha nomenat Berta Bonastre com a directora de la Copa del Món FIH Femenina de Hockey Terrassa 2022, que se celebrarà de l’1 al 17 de juliol paral·lelament amb la ciutat neerlandesa d’Amstelveen.

Bonastre, de 29 anys, ja va anunciar la setmana passada el seu comiat com a jugadora internacional després de més de 200 internacionalitats amb les RedSticks. D’aquesta manera l’encara jugadora del Club Egara es convertirà en la principal imatge i representant d’una competició en la qual la selecció espanyola buscarà millorar el bronze aconseguit el 2018 a Londres.

“Ser la directora de la Copa del Món significa molt per a mi, ja que es competirà en la ciutat on he nascut i on he jugat tota la vida a hoquei. És màgic poder col·laborar en un esdeveniment únic i especial. Vull aportar el meu granet de sorra, ja que em dona l’oportunitat de descobrir noves facetes i afrontar aquest repte personal”, ha assenyalat Bonastre als mitjans oficials de la Federació.

Precisament aquest dijous 17 de febrer se celebrarà al MNACTEC la presentació oficial i el sorteig de les 16 seleccions classificades, que coneixeran els seus rivals en la fase de grups.