Berto Martínez Tello exposa “Aporia, Paradís” a la Sala Muncunill

L’artista Berto Martínez Tello ha obert aquest dissabte l’exposició «Aporia, Paradís» a l’EspaiDos de la Sala Muncunill. La mostra integra una selecció d’obres del pintor terrassenc, que se centren en el diàleg entre el propi artista amb sentiments com el desig i la insatisfacció.

A les seves obres, Martínez Tello fabrica paradisos on la perspectiva i la representació de la realitat es posen en qüestió, i on les figures es difuminen i desapareixen, com ho fa, també, la possibilitat de satisfer els desitjos de cada persona.

Berto Martínez Tello, nascut a Terrassa i de 34 anys, exposa per primer cop a la seva ciutat després d’haver passat per diferents espais de Catalunya però també d’Alemanya. El jove artista va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i ha realitzat una estada artística de quatre anys a la Universitat de Leipzig, amb el pintor Neo Rauch.

A més d’aquesta experiència, el pintor ha rebut nombrosos guardons al llarg de la seva prolífica trajectòria, com el Premi Art >30 a Barcelona, el premi Sanvisens de Sitges, el premi Autocugat de Sant Cugat o el premi Menarini de Badalona. Les seves obres formen part de diverses col·leccions privades, com les del Banc Sabadell o la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona.

L’exposició forma part del Cicle Art Terrassa 2021, que forma part del programa d’Arts Visuals de l’Ajuntament de Terrassa i que vol donar suport i visibilitat a les creacions dels artistes que són de la ciutat o que hi viuen.

L’exposició es pot visitar a l’EspaiDos de la Sala Muncunill fins el 14 de març. L’entrada és lliure, tot i que l’aforament és limitat per les mesures contra la Covid-19.