Biciclot donarà una segona vida a un centenar de bicicletes més recollides a les deixalleries

Les deixalleries municipals reben, al llarg de l’any, desenes de bicicletes que ja no donen servei als seus propietaris o que la Policia Municipal ha recuperat abandonades pel carrer. Enlloc de convertir-les en ferralla l’entitat Biciclot els busca una  segona vida.

Això es possible gracies al conveni signat l’any passat entre l’Ajuntament i aquesta entitat de Barcelona. En aquest any i mig ja s’han lliurat més de 400 bicicletes, de passeig i de muntanya, d’adults i infantils. Biciclot les repara per a entitats que en demanen o les fa servir com a material per als cursos i tallers de mecànica que organitza. Aquest dimecres ha rebut la setena tongada amb un centenar de bicicletes més.

El conveni entre l’Ajuntament i Biciclot es va signar a principis de l’any passat i té una vigència de dos anys prorrogables a dos més. La bona valoració que fan les dues parts confirma dona per feta la continuïtat del conveni.

A banda de les bicicletes l’Ajuntament també té signats convenis per l’aprofitament de l’oli vegetal i de la roba usada. El govern municipal estudia canalitzar altres altres tipus de residus