Bon paper del Club BMX Terrassa a la Copa LBR d’El Campello

El circuit de BMX de El Campello a Alacant va acollir el passat cap de setmana les dues primeres rondes de la Copa LBR. Gràcies als equips europeus que fan els seus entrenaments d’hivern per terres Alacantines, van participar més de 300 corredors cada dia de la competició. El Club BMX Terrassa va participar amb onze corredors, sumant un total de vuit podis.

La primera victòria de dissabte va ser per al benjamí Marcos Herencia, qui va dominar totes les classificatòries i la final en categoria nois 5-6 anys. La seva germana María Herencia obtenia la tercera plaça en noies de 9 i 10 anys. Els dos darrers podis eren Ainhoa Mañas, segona, i Mabel Pérez, tercera, en categoria 15 anys.

Cal destacar els bons resultats de Griselda Artigas que, competint en la categoria Èlit femenina, es va classificar per a la final en sisena posició. Max Martín, en nois 13-14 anys, i Pau Casanova, en 17-29, van arribar a semifinals.

En la jornada de diumenge es van repetir els resultats de Marcos Herencia, que va tornar a guanyar el trofeu de campió, i la seva germana Maria Herencia en tercera posició. Ainhoa Mañas va assolir la tercera plaça per darrera de les dues competidores franceses. Finalment el darrer podi va ser pera  Griselda Artigas que va assolir la tercera plaça per darrera de la actual campiona d’Espanya, Verónica García. La victòria va ser per la campiona europea, la francesa Camille Maire.

La propera cita tindrà lloc al circuit del Velòdrom d’Horta el proper cap de setmana amb la segona prova de Lliga Catalana de BMX.