Bon Preu i Esclat obre el seu tercer establiment a Terrassa

La cadena de supermercats Bon Preu i Esclat obre el seu tercer establiment a Terrassa, aquesta vegada a l’antic Saló Imperial, a la carretera de Matadepera. El nou comerç segueix la línia dels altres dos establiments de la cadena, amb una especial atenció al producte fresc, de qualitat i de proximitat. Tot i això el nou local representa un punt d’inflexió en la imatge del grup, amb pantalles informatives d’interès per a la compra, un renovat espai per a les fruites i les verdures i l’habitual assortit de productes a preus competitius.

També manté l’aposta per la venda on line. En l’acte de presentació d’aquest dijous amb la presència de l’alcalde i de les regidores Núria Marín i Lluïsa Melgares, el director general ha anunciat que la cadena ja busca un nou espai per obrir botiga a la ciutat. Bon Preu i Esclat ha invertit 5,1 milions d’euros en el nou local de més de 1.100 metres quadrats, on el producte fresc n’és el protagonista. També disposa de 38 places d’aparcament i donarà feina a 41 persones.

La remodelació de l’antic Imperial s’ha fet de forma sostenible estalviant fins a un 20 per cent d’energia i un 20 per cent menys d’emissions de CO2 a l’atmosfera, un dels primers grups a Catalunya amb la certificació energètica més alta. Aquest és el tercer establiment de la cadena a la ciutat que sempre tria edificis emblemàtics com l’antiga Caixa Terrassa al Portal Nou o la fàbrica Agut a l’avinguda Josep Tarradellas. Amb el nou supermercat Bon Preu i Esclat vol esdevenir un referent en la política comercial de proximitat i la promoció del producte fresc local, a banda d’una atenció personalitzada al client.