Bon Preu tindrà un nou supermercat a la carretera de Matadepera

L’empresa catalana del sector de l’alimentació, Bon Preu, impulsa la construcció d’un nou establiment en un solar de la Carretera de Matadepera, a la BV 1221, a uns metres de la rotonda del Club Egara. L’Ajuntament de Terrassa està tramitant dos projectes d’urbanització i reparcel·lació d’un solar d’uns 11.000 metres quadrats, qualificat pel Pla d’Ordenació com a espai residencial compatible amb l’ús comercial.

La cadena gironina té previst construir-hi un establiment de 800 metres quadrats, qualificada de petita superfície comercial pel mateix POUM, per donar servei a uns mil clients diaris. També s’hi farà un aparcament per a més de cent vehicles, una gasolinera Esclat Oil, un Minimercat i un punt de recollida de la compra on line. També hi haurà una instal·lació fotovoltaica d’autoconsum i carregadors per a vehicle elèctric.

La inversió podria arribar al milió d’euros. Les obres podrien començar passat el primer trimestre de l’any que ve. La ubicació del nou Bon Preu a la carretera de Matadepera representa un canvi de l’empresa per a la instal·lació dels seus locals a Terrassa, amb tres grans establiments en edificis emblemàtics del centre de la ciutat.

Amb aquest nou local la cadena de supermercats Bon Preu, associada a la marca Esclat quan es tracta d’una gran superfície, ja disposa de tres establiments a Terrassa: al Portal Nou, a l’antiga Caixa Terrassa, a l’Avinguda Josep Tarradellas, a l’antiga fàbrica Agut i a la carretera de Matadepera, on hi havia l’antic cinema i després restaurant, Imperial.

Bon Preu 1Bon Preu 2