Bon ritme d’inscripció en una Mitja Marató que vol esdevenir una cursa de primer nivell estatal

Tot a punt per a una nova edició de la Toyota Mitja Marató Internacional de Terrassa. Serà ja la número 24 i es disputarà d’aquí a dues setmanes, el diumenge 28 de gener. El mateix dia també es correrà la cursa Santi Centelles, de 5 quilòmetres, en una jornada que tornarà a portar l’ambient de l’atletisme popular pels carrers de la ciutat. En la presentació, celebrada aquest divendres a l’Auditori Municipal, l’organització ha destacat l’esforç de tot l’equip humà per tenir un esdeveniment esportiu de primer nivell.

De moment la xifra de participants ja supera els 2.000 inscrits, i l’objectiu és arribar als 3.000 corredors. Hi haurà atletes de 16 països diferents, amb fondistes professionals que intentaran completar els 21 quilòmetres amb menys d’una hora i batre així el rècord de la prova.

L’acte de presentació, amenitzat amb cançons del grup local Fescat Goes Punk, ha servit també per entregar les distincions anuals. S’han lliurat els trofeus del Circuit Activa’t als atletes més destacats de cada categoria, mentre que el Premi Noel Otero ha reconegut enguany la col·laboració i la implicació de l’Escola Pia.