Bona acollida de la primera Fira del Llibre en Català de Terrassa

Una vintena de parades instal·lades al Raval de Montserrat han fet de la primera edició del Llibre en català de Terrassa un èxit d’acollida. Des de primera hora del matí, centenars de persones observaven amb deteniment les diferents publicacions escrites totes elles en llengua catalana, des de les darreres novetats editorials fins a llibres antics.

Editorials, llibreries, biblioteques… tots hi han estat presents en aquest aparador públic i de tardor de les lletres catalanes.

La iniciativa impulsada pel Consell de la República ha engrescat no només a paradistes, sinó també als lectors més apassionats.

La primera fira del llibre en català de Terrassa complementa perfectament una altra cita amb lla cultura, la segona mostra de glosa de la ciutat. Aquí compten amb la participació de quatre glosadors, una orquestrina i una ponicana que presenta l’acte i proposa els reptes. Una manera de reivindicar la presència d’aquest gènere poètic, musical, cultural i lingüístic de tradició oral. Tot un exercici d’improvisació únic irrepetible i efímer que no deixa indiferent ningú.