Castellers A Conflent

Bona actuació dels Castellers de Terrassa al 10è aniversari dels Pallagos de Conflent

Els Castellers de Terrassa van viatjar diumenge a la Catalunya Nord per participar en el 10è aniversari dels Pallagos de Conflent a la plaça de Catllà.

Els blauturquesa van començar fent un pilar de 4 en la cercavila amb els músics de la colla terrassenca. També hi eren els Pallagos de Conflent, els Castellers del Riberal i altres colles geganteres de la contrada.

L’actuació a la plaça de l’Ajuntament la van iniciar amb un ferm tres de set que es va descarregar amb total solvència. En segona ronda, els del carrer Pasteur van optar pel quatre de sis amb el pilar, que van fer sense problema. I a la tercera ronda van descarregar el quatre de sis. Per acabar van fer el pilar de 5.

Per la seva part, els amfitrions, els Pallagos de Conflent, van fer un pilar de 4 d’inici. A la primera ronda, un tres de sis i, a la segona, un quatre de sis amb el pilar molt ferm. A la tercera ronda va venir la sorpresa amb la torre de sis que, lamentablement, van deixar en intent. A la ronda de pilars van fer el pilar de 4.

Els de Baó, els Castellers del Riberal, van iniciar amb un pilar de 4, van fer a primera ronda un tres de sis, a la segona el tres de sis amb el pilar, van seguir a tercera ronda amb el quatre de sis i van acabar amb el pilar de 4 per sota. A més, hi van afegir una mostra de danses i un dinar popular al carrer amb totes les colles.

Les properes actuacions dels Castellers de Terrassa seran dissabte 10 de juny a la tarda a Hospitalet de Llobregat, juntament amb la Colla Jove de L’Hospitalet i els Castellers de Vilafranca. També el matí de diumenge 11 de juny a la Festa Major de Can Vidalet, a Esplugues de Llobregat. Hi actuaran amb els amfitrions, els Castellers d’Esplugues, i també amb els Castellers de Poble Sec.

,https://terrassadigital.cat/wp-content/uploads/2023/06/castellers-a-conflent-2.jpg|[Font imatge: Castellers de Terrassa],https://terrassadigital.cat/wp-content/uploads/2023/06/castellers-a-conflent.jpg|[Font imatge: Castellers de Terrassa],https://terrassadigital.cat/wp-content/uploads/2023/06/3d7-castellers-de-terrassa-e1686040045669.jpg|[Font imatge: Castellers de Terrassa]”]