Bona collita de medalles del CN Terrassa al Trofeu Ciutat de Mataró i al Campionat de Catalunya Júnior

Després dels Jocs Mediterranis, Mataró és aquesta setmana el centre de la natació catalana. La capital del Maresme acull fins aquest dijous el Trofeu Ciutat de Mataró, prova que s’emmarca dins el Circuit Català i que es disputa de forma paral•lela al Campionat de Catalunya Júnior Open d’Estiu.

És precisament en aquesta darrera competició on el CN Terrassa està sobresortint. Suma ja 18 medalles en les dues primeres jornades. Destaquen els títols aconseguits per Guillem Lázaro en 100 i 200 metres papallona 18 anys, Marta San José en 100 braça i 400 estils 16 anys, Jordi Pérez en 200 estils 18 anys i Aida López en 200 metres papallona 16 anys.

Pel que fa al Trofeu Ciutat de Mataró, el CN Terrassa s’ha penjat sis medalles, destacant els ors d’Albert Puig als 200 metres estils i d’Evelyne Álvarez als 100 braça. Per a la canària, aquest campionat és un molt bon banc de proves de cara al Campionat d’Espanya. La competició a Mataró posa el punt final al Circuit Català de Trofeus Gran Premi Diputació de Barcelona d’aquest any. 

Guillem Lázaro, or en 100 papallona

Marta San José, or en 100 braça