Bona ocupació en la primera mostra “Set de Teatre” al Principal

Satisfacció entre les companyies participants en la primera mostra Set de Teatre, una marató de set muntatges teatrals que s’han pogut veure al Teatre Principal aquest cap de setmana. Set grups de teatre no professional han tingut l’oportunitat de mostrar els seus muntatges en l’equipament cultural més important de la ciutat. Una mostra que ha comptat amb el suport del nombrós públic assistent que de mitjana ha ocupat el 75 per cent de la sala. Per això, els organitzadors ja han anunciat que l’any vinent repetiran.

Algunes de les obres més seguides han estat Bodas de Sangre, el clàssic de Garcia Lorca segons la versió del grup de teatre de El Social. També En Portada, un muntatge de la companyia Farga’m Teatre i que tracta sobre el món periodístic al voltant de l’actualitat. També s’han representat Per la mort de Déu de PAM Teatre, M’agrades a les fosques, de la Companyia 8 i fins i tot un Shaskespeare com és El Mercader de Venècia, de la companyia 34 passes. El Grup de Teatre d’Amics de les Arts, ha portat un dels seus últims muntatges Cansalada Cancel·lada que ja es va poder veure a la seva seu del carrer Teatre.

Les companyies valoren positivament aquesta primera experiència que entre d’altres aspectes els ha permès millorar les relacions, sobretot entre aquelles entitats que tradicionalment treballen en el món cultural. Per a la pròxima edició ja pensen en intruduir-hi alguns ajustos com millorar la difusió o els horaris dels espectacles. El públic podia seguir les 7 obres de la Mostra per un tiquet de 15 euros o bé assistir a una de les representacions per només 3 euros.