Bons resultats del CN Terrassa al Campionat de Catalunya de Duatló

El CN Terrassa va participar diumenge amb tres equips en el Campionat de Catalunya de Duatló per equips, en un circuit format per cinc quilòmetres de cursa a peu, 20 en bicicleta i 2,5 quilòmetres finals corrent. Per tal de puntuar a la prova, l’havien de finalitzar un mínim de quatre persones.

L’equip femení del CN Terrassa, compost per Candela Rodríguez, Julia Puerta, Mireia Fageda i Maria Maiques, va assolir la setzena posició de la general, amb un tercer lloc en la categoria de 1a Divisió Femenina. L’equip masculí, integrat, per Martí Sender, Rubén Jiménez, Oriol Miret, Daniel Ratera, Oriol Vilajuana i Carlos Hita va acabar dotzè del Campionat de Catalunya i primer de la 2a Divisió Masculina. Finalment l’equip Open, format per Rafa Mesa, Dídac Paniagua, Arnau Beltrà, Marc Pena i Darío Castaño, va assolir l’onzena plaça.

Representació en la TNT

D’altra banda dissabte es va celebrar la “Toma Nacional de Tiempos” (TNT) al CAR de Sant Cugat del Vallès. Es tracta d’una jornada d’avaluació inicial que es realitza anualment, que consisteix en proves de natació i d’atletisme amb l’objectiu de conèixer i detectar joves promeses i poder seleccionar-les per formar part dels programes d’entrenament avançat (PEAT) de la Federació Espanyola de Triatló (FETRI).

Oriol Vilajuana va representar la secció de triatló del CN Terrassa. Vilajuana va fer les proves amb grans temps, assolint un total de 357,9 punts.

Vilajuana CN Terrassa

Oriol Vilajuana, al CAR de Sant Cugat (Font imatge: CN Terrassa)