Bons resultats del Gimnàstic Terrassa a la primera fase dels Campionats de Catalunya

El Gimnàstic Terrassa va obtenir uns excel·lents resultats en la primera fase del campionats de Catalunya de gimnàstica artística femenina que es van celebrar a Vic i Manresa.

En Via Olímpica va destacar el primer lloc de l’equip de nivell 4, amb Laura Garcia, Noa Granados, Andrea García i Judith Santamaria. A més, Laura Garcia va ser segona a la general individual. En Via Olímpica 1, Claudia Boada va finalitzar tercera a la general individual, mentre que Lucia González, Alexia Aparicio i Abril Robles van pujar al podi en la segona posició per equips.

En nivells de base van destacar el primer i segon lloc per equips en nivell 8. A més, Laia Xinyué va ser alhora guanyadora individual de la categoria. En base 4 grans el Gimnàstic Terrassa va assolir la segona posició per equips, amb Laia Pérez, Emma del Moral, Anna Sanchez i Marina Riera. En base 1 petites l’equip va assolir el primer lloc amb Lara Soria, alhora guanyadora individual, Emma Gil i Xiana López. En edat escolar, segona posició per equips en nivell B4P.