Bons resultats del Tot-Net Terrassa Ciclisme Club al Trofeu Víctor Cabedo de Vila-real

Aquest passat cap de setmana es van disputar les dues primeres proves del Trofeu Víctor Cabedo (Vila-real) per a a categoria Júnior, amb bons resultats per a l’equip egarenc del Tot-Net Terrassa Ciclisme Club.

La primera prova, disputada dissabte sobre una distància de 80 quilòmetres, hi van participar 200 corredors. El millor classificat de la representació terrassenca va ser Aleix Torroella, que va acabar en quarta posició. A més, el conjunt egarenc va aconseguir la primera classificació per equips.

Diumenge es va celebrar la segona cursa, puntuable per a la Copa d’Espanya Júnior. David Domínguez, del Tot-Net Terrassa Ciclisme Club, va aconseguir una meritòria tercera posició. Amb els resultats de la resta d’integrants, es va aconseguir la tercera posició per equips.

Després de les dues primeres curses d’aquest Trofeu, la classificació general va acabar amb Aleix Martín i David Domínguez, del Terrassa Ciclisme Club, ocupant les dues primeres posicions. En la general de la muntanya, Domínguez comparteix lideratge amb dos corredors més.