Botiguers i terrassencs aproven la revàlida del Fora Stocks

Aquest dissabte els comerços de Terrassa Centre han sortit al carrer plantant parades amb els últims descomptes de la temporada: ha estat el segon intent del Fora Stocks d’estiu. El primer va ser el 27 de juliol, però els forts ruixats que van descarregar a la ciutat durant el matí van deslluir una edició del Fora Stocks que, com els estudiants, ha optat per tornar-ho a intentar al setembre i ha estat aprovat pels terrassencs.

L’únic inconvenient d’aquesta nova data era que la ubicació habitual del Fora Stocks, la plaça Vella, estava ocupada pel “Salta” solidari de Cerclemón. Com ja havia passat en una altra ocasió al coincidir amb el carnestoltes, l’alternativa ha estat el Raval de Montserrat. Una dotzena d’establiments hi presentaven les seves ofertes davant un clima molt diferent al d’ara fa un mes i mig: gens de pluja i un ambient menys de vacances que, en alguns sectors, ha incentivat el consum.

A banda de les carpes al Raval de Montserrat, molts altres comerços també han participat del Fora Stocks habilitant parades davant mateix del seu establiment.