Boxets, Xarim Aresté, Doctor Prats i Maria Jaume al nou cicle de música moderna

Nou reguitzell de concerts a la Nova Jazz Cava de la mà de Terrassa Música Moderna. El proper mes de febrer hi passaran noms consagrats del panorama musical català, amb propostes que passen pel rock més clàssic fins al pop més contemporani.

Estrenaran el cicle el 5 de febrer la banda terrassenca Boxets, que duu un nou disc sota el braç, ‘Gris’, en el que han explorat atmosferes més denses i fosques. Sempre dins el llenguatge del rock, Boxets acumula 4 treballs discogràfics i prop de 30 anys de trajectòria.

Seguint amb aromes rockeres, el 12 de febrer visita la Cava Xarim Aresté. Compositor i també hàbil guitarrista, Aresté ha publicat el passat 2022, ‘Ses entranyes’, que figura a les llistes dels millors àlbums de l’any. Vindrà acompanyat d’una banda amb contrabaix, teclat i secció de vents.

Habituats a veure’ls als grans escenaris de festivals i a festes majors a l’estiu, Doctor Prats proposa pel 25 de febrer un concert familiar al Teatre Principal. Serà un nou format on veure la banda terrassenca, que va publicar l’any passat ‘Pel cantó bo’.

L’últim dels concerts anunciats per Terrassan Música Moderna és el doble cartell que hi haurà el 16 d’abril. Obrirà la funció Selva Nua, un trio lleidatà que debuta amb el disc ‘Momentani’, de sonoritat pop amb influències soul. Tancarà el cartell la mallorquina Maria Jaume, guanyadora del Sona 9 i que ja ha publicat el seu segon treball ‘Voltes i voltes’, que representa un pas endavant més pop i lluminós que el seu debut.

Foto: Temps Record