Poster Braindead

‘Braindead’, de Peter Jackson, completa la selecció de títols de Les 12h Fantàstiques

Ja se sap quina pel·lícula ha guanyat la votació popular per completar la selecció de títols de Les 12 hores Fantàstiques. A més de Los Goonies, El Resplandor, Malnazidos, Alien i Dune, el dissabte 22 d’octubre al Cinema Catalunya de Terrassa també s’hi podrà veure Braindead. L’òpera prima del director Peter Jackson, conegut entre altres per la saga de El señor de los anillos, s’ha imposat en la votació on-line amb el 46% dels vots. Durant les últimes tres setmanes, un total de 74 espectadors han participat en l’elecció per escollir entre 3 pel·lícules. Les altres dues propostes que han quedat descartades són Critters (28,5%) i Reanimator (25,5%).

Poster Braindead

A diferència dels altres 5 films de la marató, la projecció de Braindead serà en 35 mil·límetres, és a dir, que el públic disposarà d’una nova oportunitat per gaudir del cinema més nostàlgic, en cinta de celuloide, com s’havia fet tota la vida.

Els abonaments per assistir a Les 12h Fantàstiques estan a la venda a la taquilla del carrer Sant Pere i també per internet a aquest web. El preu és de 21€ si s’adquireix abans del 30 de setembre. Posteriorment, durant les 3 setmanes prèvies a l’esdeveniment, l’abonament per a les 6 pel·lícules valdrà 24€. També es podran comprar entrades per assistir a sessions individuals, per un preu de 6 euros cada pel·lícula.