Bricomart busca un centenar de persones per treballar a la nova botiga de Terrassa Plaça

L’Ajuntament de Terrassa, a través de la seva empresa municipal, Foment de Terrassa, SA, està col·laborant amb l’empresa Bricomart, dedicada a la distribució de material de construcció i reforma, en la selecció del personal de la companyia a partir de la borsa de treball del Servei d’Ocupació Municipal, d’acord amb els perfils que aquesta empresa demanda: personal de caixa, personal de recepció logística i personal de venda per a diferents seccions (materials de construcció, fusteria, electricitat, ferreteria i eines, fontaneria, sanitari, acabat i pintura).

Les ofertes es difonen a través del web https://www.terrassaocupacio.cat/ca/ofertes/; del blog http://blogs.terrassa.cat/serveiocupacio/ i de les xarxes socials del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament: Facebook, https://www.facebook.com/trsocupacio, i Twitter, https://twitter.com/TrsOcupacio.

L’empresa Bricolaje Bricoman S.L.U (Bricomart), té prevista la seva implantació a Terrassa, amb l’obertura d’un nou centre comercial a la nova superfície coneguda com Terrassa Plaça, a l’avinguda del Vallès, al sector de Montserrat. Foment de Terrassa i Bricomart, van signar el passat mes de març un conveni de col·laboració mitjançant el qual l’Ajuntament ha posat a disposició de l’empresa les aules de formació del Vapor Universitari de Terrassa per procedir a la selecció de personal.

En aquest cas, el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament ha fet una preselecció de les candidatures més adients per a cada lloc de treball, detectant i definint els perfils professionals i fent un ajust entre l’oferta i la demanda, mitjançant el treball d’intermediació, i fent un seguiment del procés fins al tancament de la col·laboració amb l’empresa. D’aquesta manera, l’Ajuntament aconsegueix afavorir la contractació de persones que pertanyen a col·lectius desafavorits o amb risc d’exclusió social. El Servei també ofereix assessorament sobre la tipologia de contractació i les bonificacions a la contractació de personal que pertany a col·lectius amb dificultats d’inserció laboral.

Les previsions de la multinacional francesa passen per obrir la nova superfície comercial durant el tercer trimestre del 2017. A banda de les contractacions directes, que l’empresa xifra entre una vuitantena i un centenar, la companyia també preveu la generació d’una vintena de llocs de treball indirectes. Les persones seleccionades per desenvolupar diferents tasques participaran en un procés de formació de 12 setmanes. L’aposta de l’empresa passa per crear ocupació estable i de qualitat, on més del 85% de les persones empleades disposin d’un contracte indefinit.

Aquest serà el segon magatzem de l’empresa a Catalunya, amb 9.400 m2 i més de 1.100 places d’aparcament, després del que es troba situat a la localitat de Sant Quirze del Vallès.