Brodas Bros proposen un espectacle immersiu de color, ritme i moviment

Diumenge dia 5, la dansa urbana dels Brodas Bros s’instal·la a LaFACT amb el seu espectacle Doji. Una proposta immersiva amb color, ritme, música i moviment a partir de la dansa urbana de Brodas i l’univers visual de Desilence. Doji vol dir simultani en japonès. Els ballarins il·luminen amb el seu moviment l’espai i al mateix temps Desilence programa minuciosament les formes i els colors creant conjuntament un paisatge de llums i ombres.

El quartet format per Berta Pons i Lluc Fruitós per part dels Brodas i Tatiana Halbach i Soren Christensen de Desilence creen un espai d’interacció visual i dansa per encetar un viatge interior abstracte i personal. En aquest recorregut cada peça festiva obre la porta a la reflexió de què som i com ens movem en aquest món de llums i ombres.

A més d’utilitzar la tecnologia com a eina per a crear els continguts, en aquest espectacle els artistes utilitzen els sensors de moviment com a instrument creatiu per jugar i gaudir de la llibertat de moviment i de la creació espontània. L’espectacle es podrà veure en una única funció a les 17.00 hores.

Www Sergipanizo Cat 220522 Doji 046 (1)Www Sergipanizo Cat 220522 Doji 130 (1)